Singh Vikit 2014-ben a TV2 tehetségkutatójában, a Rising Star-ban ismerte meg az ország, mint a műsor egyik döntősét. Az áttörés után készült el első pop dala 'Szabadon' címmel. Olyan előadókkal énekelt duettet, mint Vastag Csaba, Kasza Tibor, Kökény Attila vagy Sasvári Sándor.
Viki számára nem újdonság a zenélés: 5 éves kora óta gyermekkórusok tagja volt, tanult az Erkel Ferenc zeneiskolában, s énektanárként igyekszik továbbadni a tudását. Növendékei között vannak olyan ismert énekesek is, mint Rácz Gergő, Berkes Olivér vagy Vastag Csaba. Évek óta oszlopos tagja az ország egyik legnagyobb YouTube nézettségeket és rekord jegyeladásokat elérő kezdeményezésének, az igen közkedvelt Red Bull Pilvakernek. A Szeptember végén című dalukat több mint 10 millióan töltötték le eddig. 2017-ben a Sztárban sztár című műsorban is megmutatta tehetségét.
Saját dalai (pl. Rain, Katonák, Butterfly House) mellett számos közismert slágerrel (pl. Cserháti Zsuzsa, Kovács Kati, Máté Péter) és új köntösbe bújtatott kedvencekkel ad friss lendületet a koncertjeinek.
 

Singh Viki