Haddad Henrik (Ricky) ének:
Gyermekként tagja volt a Burattino színi társulatnak, ezáltel korán hozzászokott a színpadi jelenléthez. Magyarország egyik legsikeresebb POP csapatába válogatták.1998-2002 volt tagja a Picasso Branch-nak, ezt követően szólókarrierbe kezdett. Ez idő alatt Kadek Heny Academy növendéke volt. 5 lemez adott ki, közülük egy arany minősítést ért el. Ezt követően más vizekre evezett, és Magyarország egyik legjobb partyzenekarának frontembere lett. 2010 óta a PartYssimo zenekar Ricky vezetésével 4-szer nyerte el a HWA-együttműködés díját, zenekar kategóriájában.

Oláh Antal dob- ütőhangszerek:
Tanulmányait Sándor Lászlónál (Leslie Alex dobiskola) kezdte majd a Kőbányai zenei stúdióban és Lauschmann Jazz Iskolában folytatta, végül a Széchenyi István Egyetemen diplomázott. Ez idő alatt számos magyar és nemzetközileg ismert produkcióban működött. Bereczki Zoltán, Tóth Vera, Tolvai Renáta, R-go mögött is láthattuk, valamint tagja volt az Irie Maffia zenekarnak. Jelenleg a Just B’Coz formáció oszlopos tagja.

Barta Zsolt gitár:
Zenei tanulmányait a Rácz Aladár Zeneiskola, kürt tanszakán kezdte, majd előadóművészi /tanári diplomáját a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Budapesti Tanárképző Intézet Jazz Tanszak szerezte. Fő zenei irányvonalai a Jazz, Pop, Klezmer, Latin (Mazel Tov zenekar, Salsa Hubano, Jász András Kultúrfunk) de dolgozott színházakban is (Radnóti Miklós színház, Jászai Mari színház, Zsámbéki nyári színház).


 

 

 

Just B'Coz