19 éve töretlen a siker! 7 album, 25 videóklip! Legnagyobb slágerek: A csapból is én folyok!, Trambulin, Feketén a hófehér, Csak 1 pillanat, Az otthon itt van, Az én órám másképp jár.

A '98-as évben az akkori zenecsatorna összesített éves slágerlistáján a "Csapból is én folyok!" c. daluk lett az első. A Feketén a Hófehér c. dalukat, mely eredetileg egy Stevie Wonder - Paul McCartney dal feldolgozása, maga a popzene atyja, Paul McCartney engedélyezte. Feldolgozták Madonna Music c. dalát, a hozzá készült videóklip az USA-ban a világ legnépszerűbb botrány-bloggerének, Perez Hiltonnak az oldalán is felkerült a címlapra. Három alkalommal is felléptek a Kapcsolat koncerteken közel 200.000 ember előtt a Felvonulási téren.
Több mint 4000 koncert Magyarországon, Olaszországban, Ausztriában, Szlovákiában, és Amerikában, koncerteztek New Yorkban a Café Wha?-ban is, ahol Jimi Hendrix és Bob Dylan is kezdte a pályafutását...
Bizony már jó pár év eltelt azóta, hogy a Roy & Ádám zenekar berobbant a köztudatba, s ahogy a daluk is mondja, a csapból is ők folytak. 1998 óta 7 albumot jelentetett meg a formáció, mely sikere azóta is töretlen. 2006- tól a Black-Outból jól ismert Csányi Zoli dobossal kiegészülve, trióként működnek, és járják az országot. Legújabb albumuk RÁZ címmel jelent meg, melyet egy teltházas koncerten ünnepeltek az A38-as hajón!
 

 

Roy&Ádám Trió