Andris a Pesti fiúk zenekar vezetője, frontembere. Zenekarával 20 éve zenélnek. A fiúk stílusa szinte kötetlen- fő érdekességük, hogy a tambura hangszernek minden dalban nagy szerepe van. Számos dal köthető Andris nevéhez, többek között az ,,Accalari bomba" vagy éppen a ,,Buli van " című slágerek. A zenekart nem csak országunkban, hanem még a tengerentúlon is nagy szeretet és tisztelet övezi. Rengeteg meghívást kapnak Szlovákiából, Németországból, Csehországból, Angliából, Kanadából, de még az Egyesült Államokból is. Andrist Kanadában saját ház és egy autó várta amikor megszöktette Szabrinát és összeházasodtak.
Szabrina a 2010-es év mulatós felfedezettje, aki megcsillantotta a reményt, miszerint nem csak a tehetségkutatókon lehet kitűnni. Zenei palettája nagyon színes, bulizós, latinos, mulatós alkotásai mellett ismert feldolgozásokkal (Pl. Szerelemre születtem, Legközelebb látlak stb.) is színpadra lép. Aki a mulatós zenét szereti, az a csillogó szemű cigánylányt ismeri!
Mikor Andris és Szabrina együtt lépnek fel, általában saját és ismert slágereket, nótákat, dalokat énekelnek magyar vagy lovári roma nyelven. Bulijaikon szem-száj nem marad szárazon, mert addig nem jönnek le a színpadról, amíg mindenkinek jó kedve lesz!
 

Szabrina és Andris